Water Ripple

Plasma Medical

Liften van de bovenoogleden met Plasma Medical

Een unieke en revolutionaire behandeling voor het liften van de bovenste oogleden zonder chirurgische ingrepen, zonder prikken en snijden. De plasmamedical behandeling heeft een relatief korte hersteltijd.

Door middel van plasmamedical kunnen nu ook meerdere zones buiten de oogleden behandeld worden:

rimpels aan het voorhoofd

kraaienpootjes

rokerslijntjes

overtollige huid

pigmentvlekken en wratten

Wat is plasma? 

De lichte elektrische ontlading bij de plasmamedical wordt opgewekt door een speciale ingebouwde ionisator in het systeem zelf. Plasma bestaat uit deeltjes van een gasvormige stof die in meer of mindere mate geioniseerd zijn. Door een speciale techniek onstaat een vonkontlading die plasma opwekt. Dit plasma zorgt ervoor dat we de huid heel gelijkmatig kunnen verwarmen.

Wat doet het?

Plasma zorgt voor een direct liftend effect.
Met de plasmamedical pas ik een speciale behandeltechniek toe.

De puntjes in de huid

Om ultieme resultaten te behalen, hanteer ik een techniek waarbij ik kleine puntjes zet in de huid. Deze kleine puntjes van 0.1 mm tot 0.3 mm doorsnede komen ongeveer 0.02 tot 0.04 mm diep in de huid. Je huid zal zich van nature weer herstellen en zal een mooi egale structuur aannemen. Deze combinatie van behandelen geeft de huid een mooi en liftend geheel.

Voordelen van de plasmamedical behandeling

Snelle behandeltijd

Non invasief

Langdurig resultaat

Meestal 1 behandeling nodig, zowel boven -en onder oogleden

Korte hersteltijd (roodhuid, lichte zwelling en kleine korstjes)

Contra indicaties van de plasmamedical behandeling

Pacemaker, monitorsysteem of ECG

Epilepsie

Zwangerschap

Gebruik van antibiotica

Metalen implantaten in behandelgebied

Overige geimplanteerde elektrische apparaten

Diabetes

Huidtype 4 en 5 (donker tot zeer donkere huid)

De plasmamedical nazorg

Na een plasmamedical behandeling ervaren de meeste mensen een branderig gevoel, dat vergelijkbaar is met zonnebrand. Dit verdwijnt na enkele uren, daarnaast kan zwelling ontstaan, zowel boven als onder de ogen. Deze reacties kunnen per persoon verschillen en kunnen soms langer aanhouden. Koelen met een coldpack werkt in dit geval kalmerend en helpt de zwelling te verminderen. Het tranen van de ogen kan in sommige gevallen voorkomen.

Deze reacties horen bij het natuurlijke genezingsproces, in sommige gevallen kan de roodheid en zwelling tot 3 à 4 dagen aanhouden. Koelen met water werkt in dit geval kalmerend en helpt de zwelling te verminderen. Het tranen van de ogen kan in sommige gevallen voorkomen.

Bij het genezingsproces van het behandelde gebied ontstaan heel kleine korstjes op de kleine puntjes die met plasma in uw huid zijn gemaakt. Deze zullen vanzelf loslaten (niet krabben of wrijen). Deze korstjes houden ongeveer 7 dagen aan en verdwijnen dan weer vanzelf. Gewoon douchen is geen enkel probleem na de behandeling, zwemmen en sauna zijn echter af te raden. Na 48u mag u camouflage aanbrengen.

Als uw huid weer genezen is na ca 10 – 14 dagen, adviseren wij het gebruik van hoge zonnebrandcrème om zonnebrand te voorkomen. De huid blijft zeker tot 3 maanden gevoelig hiervoor.

Het resultaat is optimaal na ca 3 tot 4 maanden i.v.m. de collageenwerking. In sommige gevallen is een tweede behandeling nodig voor een mooi resultaat. Deze herhalingsbehandeling kan na ongeveer 6 maanden hervat worden. Resultaten gaan 3 tot 10 jaar mee, afhankelijk van de behandelde zone, aantal sessie’s en leeftijd. De behandeling is licht voelbaar maar zeer verdraagzaam.

Is er meer dan 1 behandeling nodig?

In sommige gevallen heb je een bijkomende behandeling nodig. Deze kan 6-12 maanden na de eerste behandeling aan 50% van de prijs toegepast worden.