Plasma Medical

Liften van de bovenoogleden met Plasma Medical. 

Een unieke en revolutionaire behandeling voor het liften van de boven oogleden zonder chirurgische ingrepen,zonder prikken en snijden. De plasmamedical behandeling heeft een relatief korte hersteltijd.

Door middel van plasmamedical kunnen nu ook meerdere zones buiten de oogleden behandeld worden zoals:

rimpels aan het voorhoofd

kraaienpootjes

rokerslijntjes

overtollige huid

pigmentvlekken en wratten

Wat is plasma? 

De lichte elektrische ontlading bij de plasmamedical wordt opgewekt door een speciale ingebouwde ionisator in het systeem zelf. Plasma bestaat uit deeltjes van een gasvormige stof die in meer of mindere mate geioniseerd zijn. Door een speciale techniek onstaat een vonkontlading die plasma opwekt. Dit plasma zorgt ervoor dat we de huid heel gelijkmatig kunnen verwarmen.

Plasmamedical behandeltechniek: 

Plasma zorgt voor een direct liftend effect.
Met de plasmamedical passen wij een speciale behandeltechniek toe.

De puntjes in de huid: 

Om ultieme resultaten te behalen, hanteren wij een techniek waarbij we kleine puntjes zetten in de huid. Deze kleine puntjes van 0.1 mm tot 0.3 mm doorsnede komen ongeveer 0.02 tot 0.04 mm diep in de huid. Uw huid gaat zich van nature weer herstellen en zal een mooi egale structuur aannemen. Deze combinatie van behandelen geeft uw huid een mooi en liftend geheel.

Voordelen van de plasmamedical behandeling: 

Snelle behandeltijd

Non invasief

Langdurig resultaat

Meestal 1 behandeling nodig, zowel boven -en onder oogleden

Korte hersteltijd (roodhuid, lichte zwelling en kleine korstjes)

Contra indicaties van de plasmamedical behandeling: 

Pacemaker, monitorsysteem of ECG

Epilepsie

Zwangerschap

Gebruik van antibiotica

Metalen implantaten in behandelgebied

Overige geimplanteerde elektrische apparaten

Diabetes

Huidtype 4 en 5 (donker tot zeer donkere huid)

De plasmamedical nazorg: 

Na een plasmamedical behandeling ervaren de meeste mensen een branderig gevoel, dat vergelijkbaar is met zonnebrand. Dit verdwijnt na enkele uren, daarnaast kan zwelling ontstaan, zowel boven als onder de ogen. Deze reacties kunnen per persoon verschillen en kan soms langer aanhouden. Koelen met een coldpack werkt in dit geval kalmerend en helpt de zwelling te verminderen. Het tranen van de ogen kan in sommige gevallen voorkomen.

Deze reacties horen bij het natuurlijke genezingsproces en in sommige gevallen kan de roodheid en zwelling tot 3 à 4 dagen aanhouden. Koelen met water werkt in dit geval kalmerend en helpt de zwelling te verminderen. Het tranen van de ogen kan in sommige gevallen voorkomen.

Bij het genezingsproces van het behandelde gebied ontstaan heel kleine korstjes op de kleine puntjes die met plasma in uw huid zijn gemaakt. Deze zullen vanzelf loslaten (niet krabben of wrijen). Deze korstjes houden ongeveer 7 dagen aan en verdwijnen dan weer vanzelf. Gewoon douchen is geen enkel probleem na de behandeling, echter zwemmen en sauna zijn af te raden. Na 48u mag u camouflage aanbrengen.

Als uw huid weer genezen is na ca 10 – 14 dagen, adviseren wij het gebruik van hoge zonnebrandcrème om zonnebrand te voorkomen. De huid blijft zeker tot 3 maanden gevoelig hiervoor.

Het resultaat is optimaal na ca 3 tot 4 maanden i.v.m. de collageenwerking. In sommige gevallen is een tweede behandeling nodig voor een mooi resultaat. Deze herhalingsbehandeling kan na ca 6 maanden. Resultaten gaan 3 tot 10 jaar mee, afhankelijk van de behandelde zone, aantal sessie’s en leeftijd. Behandeling is licht voelbaar maar zeer verdraagzaam.

Is meer dan 1 behandeling nodig

In sommige gevallen heb je een bijkomende behandeling nodig. Deze kan 6-12 maanden na de eerste behandeling aan 50% van de prijs toegepast worden.

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • whatsup-goud-rond_edited

© 2019 by Permanentbeautyconcepts.com           -     Algemene voorwaarden - Disclaimer & Privacy      -            created by atelierkumquat.be